Urenregistratie App
Urenregistratie

Urenregistratie app: dé uitkomst voor werkgevers

Als werkgever heeft u heel wat uit te zoeken, te regelen, vast te leggen, te administreren et cetera. Hoe meer mensen u in dienst heeft, hoe uitgebreider uw administratie wordt. U wilt uiteraard graag dat uw werknemers de uren maken die u met elkaar heeft afgesproken. Andersom wilt uw werknemer graag de uren betaald krijgen die hij heeft gewerkt, inclusief de juiste overuren. Liefst rekent u eind van de maand meteen goed af, zodat u niet in de periode(s) daarna nog correcties moet gaan toepassen. Natuurlijk is hier software voor ontwikkelt, Shiftbase is daar een goed voorbeeld van.

Real-time inzicht in uren en kosten

Zeker als u een aantal mensen in dienst heeft of uw bedrijf groeit, heeft u graag grip op uw arbeidskosten. U wilt niet op het einde van de maand schrikken van het aantal productie-uren en dus de hoogte van de salarisbetaling van dat moment. U wilt niet allerlei handmatige berekeningen en correcties moeten uitvoeren (met de kans op fouten) voordat u exact weet hoeveel arbeidsuren er zijn gemaakt. Nee, u wilt op elk moment van de maand, van de week, en zelfs van de dag kunnen zien hoeveel uur productie er op de werkvloer en op kantoor is gedraaid. Met de juiste software, zoals Shiftbase, is dat mogelijk. Eenmaal in gebruik genomen, hoeft u er nauwelijks tijd aan te besteden. Eén druk op de knop en u leest het aantal uren en de kosten meteen af.

Van geklokte uren naar te betalen uren

Fijn dat er op de juiste manier uren worden geklokt, nog fijner als een urenregistratie app dit flink vereenvoudigt. Maar daarmee bent u er uiteraard nog niet. De geklokte uren moeten ook zonder al te veel gedoe worden doorgezet naar de urenregistratie, die immers de basis vormt voor de maandelijkse loon- en salarisbetaling. Shiftbase zorgt hiervoor. Natuurlijk laat u hier en daar wat controleberekeningen doorvoeren, maar u heeft er eigenlijk geen omkijken naar: geklokte uren = te verlonen uren. Hoe makkelijk kan het zijn?

Geen gedoe met te weinig of teveel loon

Het komt wel eens voor, werknemers die klagen dat ze naar de loonadministratie moeten bellen omdat hun loonstrook niet klopt. Dit wilt u als werkgever toch niet? Nee, Shiftbase is zo ingericht dat het systeem automatisch afwijkingen registreert. We hebben het hier dus over de situatie dat iemand minder dan zijn contracturen heeft gewerkt, maar ook dat overuren automatisch apart worden vastgelegd en tegen het juiste tarief verloond. Uw werknemers zullen blij zijn dat ze in één keer, zonder correcties en nabetalingen, krijgen uitbetaald waar ze recht op hebben.

Automatische toeslagen berekening

Gelden er in de branche van uw bedrijf toeslagen voor bepaalde situaties? Shiftbase neemt de toekenning daarvan voor zijn rekening. Geen gedoe meer met ingewikkelde berekeningen (en waar nodig herberekeningen): nee, de juiste toeslag rolt automatisch uit de urenregistratie app Shiftbase en wordt ook op het juiste moment in de verloning meegenomen.

Aanbevolen voor jou

Vijf tips voor het stroomlijnen van de salarisadministratie

Vijf tips voor het stroomlijnen van de salarisadministratie

Het uitbetalen van het salaris aan werknemers is een terugkerende klus waar veel tijd in gaat zitten, vooral wanneer u ...

1,5 meter-samenleving op het kantoor

1,5 meter-samenleving op het kantoor, hoe doet u dit?

We raken er inmiddels steeds meer aan gewend. We zijn aan het toewerken naar een nieuw normaal. De 1,5 meter ...

Waarom je als bedrijf social media moet inzetten

Waarom je als bedrijf social media moet inzetten

Eerlijk is eerlijk, wij waren er ook niet zo van. We beschikte wel over Facebook, Twitter, LinkedIn en Google+ accounts, ...