Shiftbase app

De mobiele app van Shiftbase is ontwikkeld voor iPhone en Android telefoons. Alle functies die u dagelijks in de software gebruikt, zijn altijd en overal beschikbaar op uw GSM. Zowel medewerkers als managers kunnen de app gebruiken. Welke functies te gebruiken zijn is afhankelijk van de toegangsrechten.

Met de mobiele app voor iPhone & Android heeft u altijd en overal toegang tot uw gegevens. Deze app is zowel door medewerkers, als leidinggevenden te gebruiken.

Notificaties

Ontvang notificaties in de vorm van pushberichten bij een wijziging in het rooster of een nieuwsbericht.

Wijzigingen snel verwerken

Verwerk wijzigingen snel doordat u onderweg toegang heeft tot het werkrooster met uw GSM.

Overal bereikbaar

Altijd en overal toegang tot het werkrooster met de mobiele app, van op het kantoor tot thuis op de bank.

Diensten inroosteren

Werkrooster

Binnen Shiftbase heeft iedere afdeling of vestiging een eigen personeelsplanning. Deze planning is vanuit de mobiele app te bekijken. Vanuit de header in de mobiele app kan gewisseld worden tussen de verschillende afdelingen en vestigingen. Met deze functie beschikt u altijd over het werkrooster en kunt u zien met welke collega’s u staat ingeroosterd.

  • Onderweg diensten inroosteren

  • Open diensten uitzetten

  • Overal het rooster raadplegen

Handmatige urenregistratie

Tijdregistratie

Bekijk met de mobiele tijdregistratie app onderweg of uw gewerkte uren juist zijn geregistreerd. Ook is het mogelijk om vanuit ‘Mijn uren’ uw eigen gewerkte uren te registreren. Dit kan alleen als de dag nog niet is gesloten door de leidinggevende. Een andere manier om uren te registreren is door middel van in- en uitklokken. Dit kan zelfs op basis van locatie!

  • Handmatige tijdregistratie

  • Overal in- en uitklokken

Afwezigheidsaanvraag Shiftbase

Verlofregistratie

U wilt een vakantieperiode doorgeven aan uw leidinggevende, maar u vraagt zich af of u nog wel genoeg vakantie-uren heeft? Met de mobiele app kunt u op ieder moment de actuele stand van uw vakantie-uren opvragen en zien hoeveel vakantie-uren u in het verleden hebt opgenomen. Heeft u genoeg vakantie-uren om een vakantie door te geven? Dan kan dit eenvoudig in de app. Nadat uw verzoek is verstuurd, zal de aanvraag zichtbaar zijn voor uw leidinggevende.

  • Altijd uw actuele vakantie-urensaldo bij de hand

  • Eenvoudig onderweg afwezigheid aanvragen