Workforce management voor iedereen

Shiftbase is geschikt voor ieder type bedrijf. Van kleine bedrijven met maar één vestiging, tot aan grote bedrijven met meerdere vestigingen door het hele land.

Altijd en overal toegankelijk

Shiftbase is een online applicatie waarin uw personeelsplanning gemaakt wordt en beheerd kan worden. Daarnaast kunnen gewerkte uren geregistreerd en de personeelsadministratie gedaan worden. Iedere medewerker beschikt over eigen inloggegevens en kan hiermee via de computer of mobiele app zaken inzien zoals het werkrooster, gewerkte uren, plus- en minuren en vakantie-urensaldo. Aan de hand van uitgebreide toegangsrechten is te bepalen welke medewerkers, over welke functies beschikken.

  • Vanaf iedere locatie toegangkelijk

  • Voorzien van gratis mobiele app

  • Erg snel in gebruik

Weekrooster Shiftbase

Meertalig

Shiftbase is beschikbaar in de talen Nederlands, Engels en Duits.

Valuta

Vreemde valuta worden ondersteunt, zo is Shiftbase in alle landen te gebruiken.

Tijdzones

Alle tijdzones worden ondersteunt, zo kunt u Shiftbase overal ter wereld gebruiken.

Vestigingen en afdelingen Shiftbase

Vestigingen en afdelingen

Shiftbase is zeer flexibel en geschikt voor bedrijven met meerdere vestigingen en/of afdelingen. Vestigingen en afdelingen zijn vanuit Shiftbase eenvoudig te beheren. Medewerkers kunnen in één of meerdere vestigingen worden ingedeeld. Binnen de applicatie kan eenvoudig tussen de verschillende vestigingen of afdelingen worden gewisseld.

  • Zelf vestigingen en afdelingen aanmaken

  • Stel toegangsrechten in per filiaal

  • Wissel eenvoudig medewerkers uit via een flexpool

Google authenticator

Softwarebeveiliging

Wij hechten veel waarde aan de beveiliging van onze software. Onze software draait in een Kubernetes cluster. Het cluster is gehost bij Google in meerdere datacenters. Uitgebreide informatie kan u vinden in ons beveiligingsdocument op deze website.

Toegangsrechten

Shiftbase beschikt over een uitgebreide toegangsrechtenstructuur. In de toegangsrechten kun je zelf groepen aanmaken en beheren. Deze groepen zijn per medewerker, per afdeling in te stellen. Hierdoor beschikken medewerkers over specifieke toegangsrechten.

Multi-factor authenticatie

Wij ondersteunen het gebruik van multi-factor authenticatie in Shiftbase. Deze instelling kan bedrijfsbreed worden ingesteld, of per medewerker. Zodra deze instelling aanstaat, moeten medewerkers na het inloggen, een authenticatiecode invoeren die overgenomen kan worden vanuit een authenticatie-app op de telefoon.