Werkrooster software voor iedere organisatie

Met Shiftbase maakt u eenvoudig een online werkrooster. Diensten inplannen kan met de computer of onderweg met de mobiele app. Omdat het werkrooster online staat, beschikt iedere medewerker altijd over het laatste werkrooster.

Online werkrooster

Makkelijk diensten inroosteren

Shiftbase is eenvoudig in gebruik, zodat het maken van een online werkrooster weer leuk wordt. Maak een rooster voor een langere periode, en stel medewerkers per push bericht of email op de hoogte van hun ingeroosterde diensten.

Beschikbaarheid

Laat medewerkers zelf hun beschikbaarheid opgeven. Hebben nog niet alle medewerkers hun beschikbaarheid opgegeven? Dan kan automatisch een herinnering gestuurd worden.

Open diensten

Nodig medewerkers uit voor het draaien van een dienst, wanneer u bijvoorbeeld iemand ad-hoc nodig hebt. Zodra een van de uitgenodigde medewerkers de uitnodiging accepteert, wordt deze automatisch in het rooster geplaatst.

Handmatige urenregistratie

Tijdregistratie voor iedereen

Waar medewerkers werken met wisselende diensten, moet een tijdregistratie bijgehouden worden. Met Shiftbase kunnen medewerkers zelf hun gewerkte uren doorgeven via de mobiele app of digitale tikklok. De doorgegeven uren kunnen door een leidinggevende goedgekeurd worden.

Werktijden afronden op basis van het werkrooster

Wanneer medewerkers voor de ingeroosterde tijd uren inklokken, dan is de mogelijkheid aanwezig dat de geklokte uren automatisch worden afgerond naar de roostertijd. Hierdoor worden er geen uren geklokt die niet zijn gewerkt.

Automatische toeslagberekening

Onregelmatigheid toeslagen worden automatisch berekend wanneer dit van toepassing is. Hierdoor voorkomt u fouten in de toeslagberekening en wordt tijd bespaard in het berekenen van toeslagen.

Afwezigheid types beheren

Verlofbeheer

Medewerkers kunnen hun eigen verlof-uren inzien en aanvragen via de computer en mobiele app. Leidinggevende kunnen de aanvragen beoordelen.

Afwezigheid types beheren

Binnen de software kunnen afwezigheid types beheerd worden. Per afwezigheid type is aan te geven welke medewerkers de afwezigheid mogen aanvragen.

De voordelen van Shiftbase

  • Eenvoudig in gebruik

  • Vanaf iedere locatie te gebruiken

  • Veel functies aanwezig indien nodig

  • Gratis iPhone & Android app

Weekrooster Shiftbase
Rooster Shiftbase

Alle functies ook onderweg op uw mobiel

Met de app van Shiftbase zijn alle functies ook onderweg te gebruiken. Hierdoor kan de app zowel door leidinggevende als medewerkers gebruikt worden. Afhankelijk van de toegangsrechten zijn de functies in de mobiele app beschikbaar.

Werkrooster

Bekijk het laatste werkrooster in de app of ruil diensten met collega’s.

Tijdregistratie

Gewerkte uren kant u registreren via een tijdregistratieformulier of door te klokken. Een leidinggevende kan de geregistreerde uren vervolgens accorderen.

Verlofregistratie

Vraag verlof aan via de mobiele app.

  • Gratis iPhone en Android app

  • Voor managers en medewerkers

  • Alle functies ook onderweg

  • Altijd up-to-date