Urenregistratie voor uw medewerkers

Urenregistratie software wordt door veel bedrijven gebruikt voor het registreren van werktijden en afwezigheden van het personeel. Met de software van Shiftbase heeft u een compleet pakket in handen voor het bijhouden hiervan.

Urenregistratie software

Door het gebruik van online urenregistratie software beschikt u altijd over een up-to-date urenregistratie overzicht. Werktijden kunnen handmatig geregistreerd worden, of door het klokken van werktijden. Doordat de gewerkte uren online staan, zijn de geregistreerde uren te bekijken met de computer en mobiele app.

  • Overzichtelijke urenregistratie

  • Urenregistratie overzicht altijd toegankelijk

  • Registratie per locatie

De voordelen van werktijden klokken

Door werktijden te klokken, kunnen automatische afrondingen en berekeningen plaatsvinden.

Afronden

Werktijden kunnen automatisch worden afgerond op basis van het rooster of aan de hand van een interval.

Pauze

Pauze tijden kunnen automatisch worden geregistreerd aan de hand van pauzeregels.

Toeslagen

Onregelmatigheidstoeslagen kunnen automatisch worden berekend aan de hand van toeslagkaarten.

Prikklok terminal

Klokken met vingerscan en sleutelhanger

Er zijn verschillende inkloksystemen beschikbaar. Werktijden kunnen bijvoorbeeld worden geklokt doormiddel van vingerscan of sleutelhanger. Verder zijn er terminals die voorzien zijn van GPRS waardoor de terminal makkelijk op verschillende locaties gebruikt kan worden. Daarnaast is het zelfs mogelijk om zelf een frontje te ontwerpen zodat de terminal pas bij de huisstijl van uw bedrijf. Alle urenregistratie terminals zijn aangesloten via het internet en sturen alle gegevens direct door naar de software. Hierdoor heeft u real-time inzicht in de actuele loonkosten en plus- en minuren zichtbaar. Weet u zeker dat medewerkers op locatie zijn. Met een tijdklok verkleint u de kans op fouten en het bespaard tijd doordat gewerkte uren niet handmatig verwerkt hoeven worden.

  • Werktijden klokken met vingerscan

  • Werktijden klokken met sleutelhanger

  • Tikklok gekoppeld met Shiftbase via GPRS, wifi of bekabelt

Toeslagkaart

Toeslagen berekenen

In Shiftbase kunt u toeslagkaarten beheren. In een toeslagkaart is per dag en feestdag op te geven welke toeslagen van toepassing zijn. Vervolgens worden onregelmatigheidtoeslagen automatisch berekend. Toeslagkaarten kunnen aan contracten en diensten worden gekoppeld, zodat altijd de correcte toeslag wordt berekend.

  • Automatische onregelmatigheidtoeslag berekening

  • Automatische feestdagentoeslag berekening

  • Toeslagkaart kan gekoppeld worden aan contracten en diensten

Mobiele Tikklok Shiftbase

Klokken met de mobiel

Werktijden kunnen geklokt worden met de mobiele telefoon. Het voordeel van klokken met een app, is dat er geen apparatuur aangeschaft hoeft te worden. De geklokte werktijden en locatie zijn direct zichtbaar binnen de applicatie.

Op basis van Geolocatie

In Shiftbase is aan te geven vanaf welke locatie geklokt mag worden. Bevind iemand zich buiten dit gebied, dan kan er niet geklokt worden. Voor leidinggevende kan een uitzondering worden aangemaakt.

Op basis van IP-adres

Op sommige plekken is geen GPS signaal mogelijk, denk hierbij aan fabriekshallen. Om er dan zeker van te zijn dat medewerkers klokken op locatie, kan ingesteld worden dat er geklokt wordt op basis van IP-adres. Medewerkers kunnen dan alleen klokken als hun telefoon verbonden is met een geautoriseerd wifi-netwerk.