Nieuwe website
Nieuws

Nieuwe website

De afgelopen periode hebben we aandacht besteed aan onze website. De vorige site stond 3 jaar online, dus het werd tijd voor vernieuwing.

Waar hebben we rekening mee gehouden tijdens de ontwikkeling:

  • Responsive design: Dit houdt in dat de website zich aanpast aan het schermformaat van de gebruiker. Hierdoor is de website goed te bekijken op zowel de mobiele telefoon, tablet en desktop computer.
  • Retina schermen: Tegenwoordig zijn steeds meer apparaten voorzien van een retina scherm. Een retina scherm, is een scherm met een hoge resolutie, waardoor het niet meer mogelijk is om de pixels op een monitor van elkaar te onderscheiden. De plaatjes die op onze website staan zijn aangepast voor deze resoluties. Hierdoor zijn de afbeeldingen scherper dan zonder aangepaste afbeeldingen.
  • Aanmeld proces: We hebben het aanmeld proces sneller gemaakt doordat het aanmelden via een pop-in verloopt. Er hoeft geen aparte pagina geladen te worden om een account aan te maken.
  • Huisstijl: Voor de nieuwe website hebben we gebruik gemaakt van een nieuwe huisstijl. We hebben gekozen om de kleur blauw te gebruiken, en afgeleide kleuren te gebruiken. Deze stijl hebben we doorgevoerd over al onze labels (www.personeelssysteem.nl, www.horecasysteem.nl). Inmiddels is de naam Shiftbase geworden.
  • Logo: We hebben de kleuren van ons logo aangepast aangezien het oude logo niet mooi uitkwam op de nieuwe website.
  • SEO optimalisaties: We hebben bij de ontwikkeling veel rekening gehouden met zoekmachines. Hierdoor zal onze vindbaarheid via zoekmachines als Boogle en Bing worden vergroot.

De nieuwe website is voorzien van een aantal rubrieken:

Rondleiding
De rondleiding is opgesplitst op categorie. Zo hebben we een pagina over personeelsplanning en een aparte pagina over urenregistratie.
De belangrijkste functionaliteiten zijn uitgelicht op deze pagina’s.

Vragen
Op de website is vanaf nu een vragen rubriek te vinden. Hier staan de meest gestelde vragen. Wij zullen de vragen rubriek onderhouden, en regelmatig updaten.

Blog
Op onze blog zullen we regelmatig berichten plaatsen over onze ontwikkelingen, nieuwtjes uit de branche en meer.

Aanbevolen voor jou

Is uw planning Black Friday proof?

Is uw planning Black Friday proof?

Black Friday komt er weer aan en dat betekent de start van het shopping seizoen. Naast een dag waarop veel ...

4 manieren om goed personeel te behouden

4 manieren om goed personeel te behouden

Het behouden van personeel is niet makkelijk en tegelijk enorm belangrijk voor elk succesvol bedrijf. De kosten voor het vervangen ...

Vijf tips voor het stroomlijnen van de salarisadministratie

Vijf tips voor het stroomlijnen van de salarisadministratie

Het uitbetalen van het salaris aan werknemers is een terugkerende klus waar veel tijd in gaat zitten, vooral wanneer u ...