Bestellen met 1,5 Meter Afstand

Bestelmogelijkheden voor de horeca binnen de 1,5 meter-samenleving

Horecaondernemers zitten al een tijd zonder werk en kunnen niet wachten om weer open te mogen gaan. Echter, op het moment dat de deuren weer open mogen, zal de horeca er wel anders uit gaan zien. Afstand houden blijft namelijk van groot belang en vooral voor op de horeca gaat dit een grote invloed hebben. Gelukkig zijn er nu al enkele innovatieve bestelmogelijkheden die ervoor zorgen dat de 1,5 meter afstand gehanteerd kan worden.

Bestellen met QR-codes

Een innovatief idee dat voor veel ondernemers en klanten een uitkomst biedt, is de klant te laten bestellen en betalen met hun telefoon. Op deze manier beperk je het directe contact tussen personeel en klant. Wanneer de bestelling voor de klant gereed is, krijgt hij of zij een melding en kan de klant de bestelling zelf ophalen. Deze app is voor ondernemers erg gebruiksvriendelijk, dit omdat de bestel-app direct gekoppeld is aan de kassa en keukenschermen. Op die manier kan er een efficiënte werkwijze gehanteerd worden.

Bestellingen opnemen met een bestelzuil

Een andere manier van bestellen die gehanteerd kan worden, is gebruik maken van een bestelzuil. Hiermee komt de klant niet direct in contact met het personeel en wordt de kans op het overdragen van een virus verkleind. Naast dat het systeem zorgt voor een oplossing in tijden van het Coronavirus, kan het ook voor geldbesparingen zorgen in de toekomst. Zo zijn er nu al veel voedselketens die deze manier van bestellen grootschalig gebruiken. Echter vergroot de hoeveelheid mogelijkheden ook snel en wordt het nu ook voor kleinere ondernemers aantrekkelijk. Met een bestelzuil denk je dus niet alleen in het hier en nu, maar ook aan de toekomst.

VeDoSign voor de beste gastvrijheid

Een ander goed idee om de juiste afstand te kunnen waarborgen, is door gebruik te maken van de oproepsystemen van VeDoSign. Bij VeDoSign staat de communicatie met de gasten centraal. Door gebruik te maken van dit systeem, kunnen klanten worden opgeroepen met een buzzer. Dit oproepsysteem kan met internet verbinden en biedt vele mogelijkheden. Door gebruik te maken van VeDoSign zul je je geen wachtrijen meer hebben, zo houden klanten de gepaste afstand. Op deze manier zijn er dus net wat meer bestelmogelijkheden.

Ruimte voor eigen initiatief

Naast de drie mogelijkheden die hierboven zijn omschreven, is er ook veel ruimte voor eigen initiatief. Op die manier kunnen horecabedrijven toch de deuren openen en beperken ze de hoeveelheid omzetverlies. Om de anderhalve meter te kunnen waarborgen, zul je als horeca-eigenaar creatief moeten zijn. De markt is groot genoeg, maar als horecaondernemer zul je nu je beste kant moeten laten zien.

Aanbevolen voor jou

De meest waardevolle voordelen van een goede tijdsregistratie

De meest waardevolle voordelen van een goede tijdsregistratie

Als ondernemer en werkgever lijkt het wel alsof elke dag veel te weinig uren telt in verhouding tot de hoeveelheid ...

De voordelen van innovatie

De voordelen van innovatie

Innovatie is tegenwoordig een veel gehoord woord in onze maatschappij. Maar op welke manier is innoveren belangrijk voor ondernemers? En ...

Kennisbank beschikbaar

Kennisbank beschikbaar

ShiftBase wordt steeds gebruiksvriendelijker, maar we ontkomen er niet aan dat klanten soms vragen hebben hebben. We handelen veel vragen ...