Bestellen met 1,5 Meter Afstand

Bestelmogelijkheden voor de horeca binnen de 1,5 meter-samenleving

Horecaondernemers zitten al een tijd zonder werk en kunnen niet wachten om weer open te mogen gaan. Echter, op het moment dat de deuren weer open mogen, zal de horeca er wel anders uit gaan zien. Afstand houden blijft namelijk van groot belang en vooral voor op de horeca gaat dit een grote invloed hebben. Gelukkig zijn er nu al enkele innovatieve bestelmogelijkheden die ervoor zorgen dat de 1,5 meter afstand gehanteerd kan worden.

Bestellen met QR-codes

Een innovatief idee dat voor veel ondernemers en klanten een uitkomst biedt, is de klant te laten bestellen en betalen met hun telefoon. Op deze manier beperk je het directe contact tussen personeel en klant. Wanneer de bestelling voor de klant gereed is, krijgt hij of zij een melding en kan de klant de bestelling zelf ophalen. Deze app is voor ondernemers erg gebruiksvriendelijk, dit omdat de bestel-app direct gekoppeld is aan de kassa en keukenschermen. Op die manier kan er een efficiënte werkwijze gehanteerd worden.

Bestellingen opnemen met een bestelzuil

Een andere manier van bestellen die gehanteerd kan worden, is gebruik maken van een bestelzuil. Hiermee komt de klant niet direct in contact met het personeel en wordt de kans op het overdragen van een virus verkleind. Naast dat het systeem zorgt voor een oplossing in tijden van het Coronavirus, kan het ook voor geldbesparingen zorgen in de toekomst. Zo zijn er nu al veel voedselketens die deze manier van bestellen grootschalig gebruiken. Echter vergroot de hoeveelheid mogelijkheden ook snel en wordt het nu ook voor kleinere ondernemers aantrekkelijk. Met een bestelzuil denk je dus niet alleen in het hier en nu, maar ook aan de toekomst.

VeDoSign voor de beste gastvrijheid

Een ander goed idee om de juiste afstand te kunnen waarborgen, is door gebruik te maken van de oproepsystemen van VeDoSign. Bij VeDoSign staat de communicatie met de gasten centraal. Door gebruik te maken van dit systeem, kunnen klanten worden opgeroepen met een buzzer. Dit oproepsysteem kan met internet verbinden en biedt vele mogelijkheden. Door gebruik te maken van VeDoSign zul je je geen wachtrijen meer hebben, zo houden klanten de gepaste afstand. Op deze manier zijn er dus net wat meer bestelmogelijkheden.

Ruimte voor eigen initiatief

Naast de drie mogelijkheden die hierboven zijn omschreven, is er ook veel ruimte voor eigen initiatief. Op die manier kunnen horecabedrijven toch de deuren openen en beperken ze de hoeveelheid omzetverlies. Om de anderhalve meter te kunnen waarborgen, zul je als horeca-eigenaar creatief moeten zijn. De markt is groot genoeg, maar als horecaondernemer zul je nu je beste kant moeten laten zien.

Aanbevolen voor jou

Beter communiceren op de werkvloer

Beter communiceren op de werkvloer

Een groot deel van uw leven brengt u door op de werkvloer. Omwille van die reden is het dan ook ...

Grip op arbeidskosten

Grip op arbeidskosten

Weet u wat uw personeel kost? Hoe hoog zijn uw totale, jaarlijkse personeelskosten? Hoeveel grip heeft u op deze kosten ...

Europees hof verplicht urenregistratie met prikklok

Europees hof verplicht urenregistratie met tikklok

Uitspraak van het Europese Hof: terug naar de tijdklok? Het Europese Hof van Justitie veroorzaakte onlangs opschudding met een uitspraak ...